Tercer Iftar de Chabab Al Amal

Benvinguts al tercer Iftar de Chabab Al Amal, el primer, en dirigir-se exclusivament als joves.

El dissabte, 8 d’abril de 2023, convidem a tots aquells joves interessats en el mes de Ramada, independentment si l’estan duent a terme o no, per aprendre i acompanyar-nos en el trencament del dejuni d’una manera especial.

Abans d’escoltar la crida a l’oració que dona pas al trencament del dejuni, comptarem amb alguna xarrada de part de dos joves referents entre la societat musulmana espanyola:

  • Omar Shawki: Estudiant de psicologia i empresari en els diferents sectors com ara màrqueting, hostaleria, serveis i vehicles de motor entre altres àmbits, a més de ser un important creador de contingut en les xarxes socials TikTok i Instagram.
  • Ashraf Kachach: Graduat en dret per la Universitat de Barcelona, estudiant del màster d’advocacia, president de l’Entitat de Desenvolupament i Emprenedoria, escriptor, creador de contingut en les xarxes socials i conferenciant.

En finalitzar, es resarà salat al Maghrib i es trencarà el dejuni conjuntament.

Si et ve de gust, vine a passar una tarda diferent de Ramada, acompanyat de diferents joves dels quals aprendrem i ens divertirem.

Comparteix-ho amb els teus amics i veniu tots junts!

Data límit d’inscripció: 6 d’abril de 2023.

https://docs.google.com/forms/d/1ywYQhm3kUhk38ae4nUAIxw29nr_RRTH7bhW-b4gUfzI/edit

Deja un comentario

Blog de WordPress.com.

Subir ↑