Comunicat

Des de la Comunitat Islàmica Chabab al Amal, condemnem el genocidi al poble palestí en mans d’Israel. Malgrat que el conflicte no és nou, la magnitud i brutalitat de la massacre d’aquests dies exigeix un posicionament crucial sense matisos i el tractament de la normalitat i l’extensió de la solidaritat arreu del món.
Més de 10.000 persones, la majoria d’elles menors, han sigut assassinades a la Franja de Gaza en l’últim mes. Els bombardejos a hospitals, escoles i fins i tot camps de refugiats per part d’Israel són crims de guerra que no poden quedar impunes.
Donem suport a tot el poble palestí. Cap canvi en aquesta societat ha vingut marcat pel silenci, i nosaltres ens neguem a quedar-nos callades i volem alçar la veu en contra de les injustícies.
Fem una crida a totes les associacions de Balaguer i animem la ciutadania en general a participar i formar part de les concentracions que es faran el dia 15 de novembre a les 19:30 h i el 18 de novembre a les 17 h davant de la Paeria de Balaguer en solidaritat amb el poble palestí.

Deja un comentario

Crea un blog o un sitio web gratuitos con WordPress.com.

Subir ↑